Malo tog prepustila mašti: Kendall Jenner u svom stilu nosi haljinu koja "ne dopušta" donje rublje

Kod nje "manje je više" jednostavno ne vrijedi!
Vidi originalni članak

Na tulumu Vanity Faira u organizaciji urednice Radhike Jones na Beverly Hillsu svu pozornost na sebe stavila je Kendall Jenner koja se opet pobrinula za to da njezina haljina bude najskandaloznija od svih!

Pojavila se u haljini koja malo tog prepušta mašti, ali ni ne "dozvoljava" nošenje donjeg rublja s obzirom na to da je isfurala najviši izrez koji smo do sad vidjeli! 

Izreka "manje je više" kod nje jednostavno ne postoji pa se odlučila i za duboki dekolte. Look je zaokružila smokey eyessom i nude ružem. Top ili flop, što kažete?

 

Urednica i modna savjetnica Dubravka Prpic Znaor iskomentirala nam je neka od najistaknutijih izdanja s Oscara! 😍 Što misli o golišavom izdanju Kendall Jenner, a što o promjeni imidža Charlize Theron? ❤️️

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".