Malo drugačije izdanje: Pogledajte kako našim tenisačicama savršeno stoji bijelo od glave do pete

Kad sportske dresove zamijene odijelima, to izgleda fantastično!
Vidi originalni članak

Osim što kradu pozornost odličnm rezultatima, naše su tenisačice ovog su puta pozornost skrenule i na svoje odjevne kombinacije u kojima su stvarno zablistale!

Donna Vekić, Jana Fett, Tena Lukas, Ana Konjuh i Darija Jurak pojavile su se u bijelom od glave do pete, a odijelo potpisuje domaća dizajnerica Aleksandra Dojčinović. Curama stoji savršeno, zar ne? 

S njima su bile i Iva Majoli te Nikolina Babić, a ovo im definitivno mogu biti uniforme kad se nalaze izvan teniskih terena! 

Hrvatska Fed Cup reprezentacija ovog će tjedna na turniru prve skupine tog natjecanja u britanskom Bathu pokušati osvojiti prvo mjesto i tako se plasirati u travanjske kvalifikacije za Svjetsku skupinu II, drugi rang neslužbenog svjetskog ekipnog prvenstva tenisačica. Izbornica Iva Majoli je za nastup prijavila Donnu Vekić, Janu Fett, Tenu Lukas, Anu Konjuh i Dariju Jurak, a ždrijebanjem je odlučeno da će Hrvatice u grupi B za suparnice imati Srbiju, Tursku i Gruziju. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".