Malo drugačija moda u Saboru: Sandra Benčić za sjednicu je odabrala popularne starke

Zastupnica iz platforme Možemo! često bira Converse tenisice za saborske sjednice, a kombinira ih uz haljine ili spoj hlača i sakoa
Vidi originalni članak

Nakon dvomjesečne ljetne stanke, zastupnici i zastupnice vratili su se u saborske klupe. Nama je za oko zapela odjevna kombinacija Sandre Benčić koja se pojavila u tzv. "starkama". Ovaj je odabir obuće izrazito popularan za nešto ležernije situacije, no Sandra Benčić iz platforme Možemo! odabrala ih je za radni dan u Saboru.

Njezin izbor bio je tamnoplavi niski model, a kombinirala ga je s crnom haljinom dužine ispod koljena i tamnozelenim grilonkama, još jednim modnim izborom kojeg u saborskim klupama ne viđamo često.

Ovo nije prvi put da se Benčić pojavila u vječnim Converse tenisicama. Tako je za jučerašnju konferenciju za medije Kluba zastupnika Zeleno lijevog bloka isti model starki kombinirala s hlačama, sakoom i uz majicu s printom, a i prije ljetne stanke, rado je nosila omiljeni model na saborske sjednice.

 

Zgodna dama ukrala pozornost u tajicama o kojima je mišljenje podijeljeno i cool tenisicama kakve ne viđamo često

Elegantna dama, čiji stil obožavamo, još nas je jednom "razoružala" svojim izvrsnim stajlingom

Ona je totalno svoja! Na zagrebačkoj špici dugo nismo vidjeli ovako otkačen i cool stajling

Koji su najpopularniji parfemi na svijetu? Ovi mirisi iz godine u godinu imaju status najprodavanijih

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".