Malo drugačija moda na zagrebačkim ulicama: Goran Čižmešija zabilježio je par alternativnih izdanja koja ne prolaze nezamijećeno

Na zagrebačkoj smo špici, više nego inače, mogli vidjeti "dredlokse", zanimljive frizure i efektne tetovaže
Vidi originalni članak

Modne priče koje sa zagrebačkih ulica donosi Goran Čižmešija najčešće su spoj trendovskih i klasičnih street style izdanja. Međutim, posljednjih je nekoliko dana svojim fotoaparatom zabilježio nekoliko drugačijih kombinacija koje su se istaknule na špici, najčešće s alternativnim predznakom.

Na zagrebačkoj smo špici, više nego obično, mogli vidjeti "dredlokse", zanimljive frizure i efektne tetovaže. 

Jedna je djevojka tako gradom prošetala u kombinaciji kratkih hlača, crnog topa i gležnjača, no u prvi je plan došlo njezino tijelo prekriveno tetovažama, kao i čelo s ugrađenim "rogovima" 

Naš je fotograf zabilježio i kombinacije para koji mu je rado pozirao u prolazu, s osmijesima od uha do uha. Za vrući ljetni dan odabrali su modnu ležernost, a ona je kombinaciju topa leopard-uzorka i vrućih hlačica zaokružila upadljivim "dredovima" među kojima se isticao onaj u tirkiznoj nijansi.

Pokrivalo za glavu ljeti je nužno - ne samo da je cool dodatak, nego štiti i od sunca, a jedna od akterica modnih priča sa zagrebačkih ulica odabrala je jednu od neobičnijih kapa koje smo imali prilike vidjeti na špici. 

"Dredlokse" vole i frajeri pa je ovaj prolaznik svoje "obuzdao" širokom trakom, dok je djevojka "dredove" u kosi iskombinirala s ultra-kratkim šiškama što je kombinacija koja djeluje odvažno i cool

S crnom bojom nema greške, pa čak ni ljeti, a obična crna haljina više ne izgleda tako monotono i jednostavno kad se nadopuni upečatljivim modnim dodacima i tetovažama koje plijene pozornost.

I za kraj smo ostavili simpatičnu prolaznicu koja, osim kombinacijom i detaljima u frizuri, pozornost krade vedrinom i osmijehom od uha do uha. Bila je spremna za poziranje, a odmah su nam u oko upali "dredovi" s dodatkom perja - detalj koji se na zagrebačkim ulicama ne viđa svaki dan!

 

Upoznajte Barbaru, svestranu 24-godišnjakinju koja radi u financijama, bavi se modelingom i volontira u Africi

Vinkovčanka Josipa iznova oduševljava modnim odabirima: 'Ne eksperimentiram s bojama, iste nosim kroz cijelu godinu'

'Uozbiljila sam se po pitanju odijevanja. Volim voluminozne stvari, to je u skladu s mojim romantičnim duhom'

Zara predstavila listu bestselera: Na webu je dostupan dio s najprodavanijim komadima, donosimo hitove za jesen

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".