Što kaže Instagram? Ovo su tri kombinacije boja kioje će baš svi nositi u nadolazećoj sezoni

Zavirili smo na Instagram i pronašli kombinacije boje za kojima su trendseterice lude!
Vidi originalni članak

Čak i oni koji ni ljeti ne odustaju od all black kombinacija mogli bi pokleklnuti pred novim trendovima koji su hit među djevojkama na Instagramu. Bez obzira na to što ćemo uskoro (na žalost ili na sreću?) pozdraviti ljeto, izlozi trgovina u jarkim su bojama, bez obzira na činjenicu što se radi o kolekcijama za jesen i zimu. 

Čini nam se kako ne postoji niti jedna boja koja se posebno istaknula, već je svaka po nečem posebna: lila, narančasta, zelena... Naravno, sa svim tim bojama dolaze i novi načini njihova kombiniranja, a izdvojili smo tri najpopularnije kombinacije boja u kojima ćete se definitivno istaknuti! 

 

Smeđa + bež

Ovu kombinaciju ujedno nazivaju i kao onom koja izgleda "najskuplje" - iako je smeđa ona boja koje se mnogi pribojavaju, majica ili torba u boji lješnjaka može izgledati jako chic, osobito kad se njome osvježi bež kombinacija od glave do pete. 

 

Narančasta + zelena

Istina je, na prvu ovaj spoj zvuči pomalo zastrašujuće, no samo mala doza narančaste savršeno će osvježiti zelenu, koju mnogi nazivaju bojom sezonem. Bez obzira na to odlučite li se za odijelu ili haljinu, modni dodaci i detalji u zelenoj boji instantno će razbiti monotoniju odjevne kombinacije. Vrijedi pokušati!

 

Ružičasta + smeđa

Kombinacija ove dvije boje jedna je od onih koja će u jesenskim danima izvrsno funkcionirati - zahvaljujući ružičastoj boji u zimske ćete tonove unijeti dašak ljeta, a sofisticirana smeđa od glave do pete jedan je od trendova s modnih pista!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".