Mali detalji za veliki stil

Upečatljivi uzorci i grafički print motivi najbolji su stilski začin proljetnom minimalizmu
Vidi originalni članak

Klasične siluete upotpunjene suvremenim detaljima u obliku gustih uzoraka i geometrijskih print motiva glavni su trendovi muške mode ove sezone. Kombiniranje različitih detalja i uzoraka jednostavan je potez koji će osvježiti svaki outfit, a ne zahtijeva previše truda, već samo malo modnog znanja.

Style tips & tricks

Tradicionalna bijela košulja odlična je podloga za šarene modne dodatke.

Klasična kravata ove sezone dobiva proljetni makeover u obliku sitnih detalja – britanski modni vizionar Paul Smith predlaže cvjetni print ili sitni uzorak jagoda kao odličan način kako „začiniti“ najneutralniji komad u muškoj garderobi.

Dodatan pomak prema eklektičnom brit-pop stilu poznatog dizajnera predstavljaju i leptir-kravate koje će sigurno oduševiti sve modne znalce.

Ukoliko niste fanovi klasičnih bijelih košulja, utoliko uvijek postoji alternativa u obliku košulje ili slim-fit majice sa šarenim printom koja se nosi uz blejzer neutralnih boja. Sivi ili tamnoplavi tonovi, poput onih prisutnih u JOOP! kolekciji, odličan su način za „smirivanje“ jačih uzoraka, a želite li postići nešto upečatljiviji styling bez rizika da pretjerate, podstava blejzera može biti ukrašena komplementarnim printevima poput točkica ili prugica.

Zazirete li od miješanja uzoraka, ograničite se na jednostavno casual odijelo i košulju sa sitnim printom – talijanski Canali predlaže guste cvjetne print motive u tonovima bordo i svijetloplave koji će sa savršeno slagati s tamnoplavim JOOP! odijelom i smeđim kožnatim Paul Smith blucher cipelama koje s unutarnje strane skrivaju šarene prugice.

Osvježite garderobu najboljim proljetnim trendovima koji vas očekuju u Heraldi for men storeovima u Zagrebu, na adresama Frankopanska 6 i Arena Centar, Vice Vukova 6.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".