Mala crna torbica

Simpatična Andrea Andrassy vjerna je svom ležernom mladenačkom stilu, ovog puta osvojila nas je njena mala jednostavna crna torbica...
Vidi originalni članak

Mlada Andrea i za velike modne događaje ostaje vjerna svome stilu. Jednostavni, mladenački komadi sjajno joj stoje a uz njih kombinirala je minimalističku crnu torbicu sa zlatnim detaljima. Torbica je pun pogodak jer jednako dobro izgleda na elegantni kombinezon u kombinaciji s crnim cipelama kao i na urbanu dnevnu varijantu u kojoj ju je kombinirala s poderanim trapericama, ugodnom oversized vestom i simpatičnim tenisicama s leopard uzorkom. Mala crna torbica sjajno je rješenje za one koje su uvijek u dilemi pri odabiru jer se slaže zaista na sve. 

torbica

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".