Ovoj dami model haljine koji nikada neće izaći iz mode stoji - fantastično!

Iako crna nije baš najpopularnija boja za ljeto, oni koji ju vole, neće se složiti!
Vidi originalni članak

Styling bez greške ova je ljepotica isfurala na zagrebačkom Cvjetnom trgu, a njenu haljinu odmah smo poželjeli i u svom ormaru. Lepršavi model s volanima uvijek je dobra ideja za vruće ljetne dane. I dok će jedni reći kako crnoj nije mjesto na +35°C, ljubiteljice ove boje nose je tijekom cijele godine, a ovo izdanje zaslužilo je same pohvale. 

Uparila ju je s jednim od najpopularnijih modela natikača, koje možete nabaviti u Zari, ali požurite jer prodaju se brzinom munje. Klasična crna torbica i tamne sunčane naočale odličan su dodatak! Ovakva kombinacija idealna je i za posao, ako nemate poseban dress code, možete ju nositi i preko dana, a uvečer uz neke cool štikle. 

Modna savjetnica otkrila što je najbolje obući na razgovor za posao: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".