Mala crna haljina Severinin je izbor za premijeru baleta: Decentan stajling poslužit će kao inspiracija za formalne prigode

Elegancija u crnom izvrsno joj pristaje, a potvrdila je i da modna filozofija "manje je više" uistinu vrijedi
Vidi originalni članak

Mala crna haljina svevremenski je klasik koji odolijeva prolaznosti svih trendova i nikad ne gubi na popularnosti. Za premijeru baleta Giselle u Hrvatskom narodnom kazalištu odabrala ju je i Severina Vučković te se pojavila u crnom od glave do pete.

Takva joj elegancija izvrsno pristaje, a potvrdila je još jednom modnu filozofiju da je manje - više. Haljina midi dužine ima lagane puf-rukave i remen s efektnom kopčom koji naglašava struk. Pjevačica je kombinaciju zaokružila s komadima koji su vječni u ormaru pa su izvrsna investicija - crne salonke i clutch torbica.

Idealan su izbor za sve glamurozne i formalne prigode, a želite li napraviti mali odmak od klasike, izaberite lakiranu varijantu crnih salonki, baš kako je to napravila Severina. Kosu je uvila u lagane valove i odlučila se za make up zemljanih tonova i nude nijansu ruža koji je jednako dobar izbor za svaki dan, kao i za posebne prilike. 

 

Njezine nas odjevne kombinacije uvijek osvoje: 'Kaput je star pedesetak godina, svekrvin je'

I dan poslije priča se o vjenčanici Hane Huljić: Model "golih" ramena zaokružila je pomno odabranim detaljima

Pozirao nam je omiljeni par, vole se, kažu, srediti za špicu: On je ljubitelj leptir-mašni, a ona kolekcionarka sova

Mijin outfit na Dori potpisuju Elfsi, a za stiliziranje kose zaslužan je Ivan Pervan, frizer koji stoji i iza frizura na naslovnicama Dive

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".