Mala crna haljina s pomakom i genijalne čizme dobitna su formula Mije Dimšić u kojoj nije prošla nezamijećeno

U posljednje vrijeme primijetili smo Mijinu promjenu modnog izričaja, a za novi imidž zaslužan je Goran Čižmešija koji stoji iza njezinih mnogih stajlinga zadnjih tjedana.
Vidi originalni članak

U organizaciji Hrvatske diskografske udruge i RTL televizije, sinoć je održana svečana dodjela glazbene nagrade Top.hr Music Awards, i to u znaku žena koje su obilježile hrvatsku diskografiju. Na dodjeli je nastupila i Mia Dimšić, pobjednica ovogodišnje Dore koja će nas predstavljati na Eurosongu u Torinu. 

U posljednje vrijeme primijetili smo Mijinu promjenu modnog izričaja, a za novi imidž zaslužan je Goran Čižmešija koji stoji iza njezinih mnogih stajlinga zadnjih tjedana. Osmislio je i kombinaciju za dodjelu Top.hr nagrada, gdje je pjevačica zablistala u pomaknutoj verziji male crne haljine i upečatljivim čizmama visokih sara. 

Haljinu potpisuje H&M Studio, čizme su iz privatnog fundusa, a Čižmešija Mijine stajlinge opisuje kao "glam boho". Statement ogrlica je brenda OZ Design, a dizajnerica Ozana Galić napravila ju je posebno za Miju. Inače, nakit iz njezinih kolekcija Hrvatice jednostavno obožavaju. Raskošna ogrlica izvrsno se uklopila s efektnim detaljima na maloj crnoj haljini, vječnom klasiku u ormaru koji izgleda genijalno kad se nosi s twistom, onako kako je to sinoć nosila Mia. 

Za sinoćnje događanje, kosu je stilizirao Ivan Pervan, kreativni voditelj popularnog zagrebačkog salona PRIMEvision, a frizer stoji i iza Mijine frizure na Dori. Bob-cut, rekao je Ivan za Divu, za Miju je idealno rješenje jer odlično pristaje njezinom "okruglom" licu. 

Crveni ruž i efektan tuš na očima pravo su osvježenje, a za make up je zaslužna vizažistica Iva Čuljak

 

Mia Dimšić i Damir Bačić nedavno su gostovali u Večernjakovom Podcastu, pogledajte video:  

Odvjetnica ima najefektnije gležnjače na špici, a prošetala je gradom u društvu jednako stajliš prijateljice

Par od kojeg svi možemo učiti o stilu: Svaki nas put oduševe elegancijom i genijalnim smislom za modu

Jedan od najtraženijih trendova u kosi ovog proljeća bit će luksuzna nijansa zanimljivog imena - Louis Vuitton brineta

Volimo eleganciju i modnu odvažnost doktorice pravnih znanosti: Njezin je modni odabir pravo osvježenje na špici

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".