Mala crna haljina dugo nije izgledala ovako odlično: Njezin je stajling super inspiracija ako niste fan boja i uzoraka

Ova modno osviještena djevojka odabrala je model s volanima i kombinirala s genijalnim sandalama
Vidi originalni članak

Ako nemate ideje što nositi za kraj ljeta i u prvim jesenskim danima, modnu ideju možete prepisati od nove zvijezde naših modnih priča sa zagrebačkih ulica. Lorena Medić administratorica je u službi za korisnike koju je u centru grada fotografirao naš Goran Čižmešija, a rado mu je ispričala nekoliko zanimljivih detalja o svojem stilu.

– Ovu kombinaciju sam odabrala jer sam se osjećala slatko, zato sam odjenula ovu Mona haljinu koju sam dobila od drage osobe i jedva sam čekala da ju nosim. Volim podjednako nositi crnu, razne boje i uzorke, bitno je samo da imam visoke pete – otkrila nam je.

Lorena je zagrebačkim ulicama prošetala u jednom svevremenskom komadu koji nikad ne izlazi iz mode. Riječ je o maloj crnoj haljini, omiljenom klasiku u ormaru koji jednako dobro funkcionira u dnevnim i večernjim varijantama. Ova modno osviještena djevojka odabrala je model s volanima i kombinirala s genijalnim sandalama zlatne boje.

Proizvodi za lice koje Hrvatice najviše vole, a među njima je i omiljeni favorit koji je pravi hit već nekoliko sezona
Bestseler za oporavak kose koji je hit među beauty entuzijastima : 'Potpuno je promijenio kvalitetu moje kose'
Kako odabrati kremu za njegu lica? Donosimo izbor odličnih favorita s kojima će koža biti zdrava, sjajna i meka

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".