Mala bijela haljina i efektan baloner odličan su izbor, a ona ih nosi na baš chic način

Njezin su odabir bile nijanse crne i bijelom, u kombinaciji s upečatljivom crvenom
Vidi originalni članak

Volite li neutralne nijanse u kombinaciji s efektnim dodacima u boji, onda vam naša nova street style zvijezda može biti izvrsna modna inspiracija. Simpatična dama rado je pozirala našem Goranu Čižmešiji, a pokazala je odlične modne ideje za toplije proljetne dane koje ćemo rado prepisati.

Bijela boja na njoj ne izgleda nimalo monotono i bezlično. Baš suprotno, zahvaljujući igri krojeva, uzoraka i upečatljivih dodataka, njezin stajling nije mogao proći nezamijećeno u centru Zagreba. Mini bijelu haljinu koja je savršen odabir za proljeće i zamjena je za klasičnu ‘malu crnu haljinu’ u kombinaciji s crvenim balonerom izgleda besprijekorno.

Stajlingu je dodala i modne detalje u crnoj boji pa se odlučila na jednostavan remen sa zlatnom kopčom, mini torbicom te sandala sa chic detaljem vezanja preko stopala.

Umjesto haljine, odaberite chic odijelo: Donosimo pregled najefektnijih modela za svečanije prigode!

FOTO: H&M FOTO: H&M FOTO: H&M FOTO: H&M FOTO: H&M FOTO: H&M FOTO: H&M FOTO: H&M FOTO: H&M FOTO: H&M FOTO: Zara FOTO: Zara FOTO: Zara FOTO: Zara FOTO: Zara FOTO: Zara FOTO: Zara FOTO: Zara FOTO: Zara FOTO: Zara

Cjenovno pristupačni, a učinkoviti: Na ove šampone za kosu vrijedi obratiti pozornost jer ih mnogi hvale
Umjesto haljine, odaberite chic odijelo: Donosimo pregled najefektnijih modela za svečanije prigode
Pet razloga zašto biste trebali koristiti kokosovo ulje za tretiranje suhe kože

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".