Mala bijela haljina

Mala bijela haljina ljetna je verzija kultne "LTB" odnosno male crne haljinice. Istaknuti će vašu preplanulu put te ćete ju poželjeti nositi svaki puta kada trebate zasjati!
Vidi originalni članak

Bijela haljina savršen je odabir za sunčanu polovicu godine. Ona osvaja svojom jednostavnošću i elegnacijom a uz pomoć pravih modnih dodataka idealan je odabir za svaku priliku. Renata Sopek prepoznala je mogućnosti koje pruža pa se ovaj odlučila se za kombinaciju sa žarko rozim nakitom i cipelama u istoj boji pa je cijeli izgled dobio posebno ljetni i opušteni izgled. 

Za drugu priliku odabrala je jednaku haljinu sa bijelom jaknicom i velikom torbom u svijetlo rozoj nijansi. Upotpunila je izgled cipelama na visoku petu u sličnoj nijansi a kosu zavezala u opuštenu pletenicu za elegantni izgled.

Na bijelu haljinu gledajte kao prazno slikarsko platno koje čeka da ga ukrasite detaljima koje volite i stvorite svoju savršenu kombinaciju. Pronađite model u kojem se osjećate samopouzdano i uživajte u pogledima koje ćete privući.

Bijela haljina

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".