Maks slavi 45. godišnjicu

Sinoć je brend Maks održao proslavu 45. godišnjice te time obilježio jednu veliku zagrebačku modnu eru
Vidi originalni članak

13. prosinca 1971. godine otvoren je butik Maks, tada tek treći dizajnerski dućan u Zagrebu. Danas, 45 godina kasnije, taj isti Maks postoji i stvara, i slavi veliku obljetnicu. Povodom proslave te impresivne brojke, dizajnerica Saša Maksimiljanović sinoć je u svom dućanu Hysteria priredila proslavu za svoje suradnike, prijatelje, kolege i obitelj. Cijeli ovaj mjesec Maks je u znaku 45. godišnjice te svaka subota donosi 45% popusta na određeni asortiman brenda Maks. Tako će ove subote, 17. prosinca biti 45% popusta na hlače, 24. prosinca 45% na sestrinski brend bi.bi nakit, a u subotu, 31. prosinca sve košulje su snižene isto 45%.

Sinoć je u Maksu vladala slavljenička atmosfera. Brojni prijatelji, dugogodišnje klijentice i suradnici došli su Saši Maksimiljanović i njenoj obitelji čestitati 45. godišnjicu rada. Uz slane zalogajčeke Divas Bistroa, kolačiće i slavljeničku tortu svi su se izvrsno provodili i prepričavali povijest Maksa. Stari zagrepčani poznaju Maks kao jedan od prvih dizajnerskih dućana, koji je od samog početka oduševljavao izvrsnim dizajnom i vrhunskom kvalitetom, a u 45 godina skupilo se puno modnih priča. Obiteljsku tradiciju prije 12 godina preuzela je Saša Maksimiljanović, koja je tom spoju dizajna i kvalitete pridodala i jednu mističnu i avangardnu notu. Ujedno je izjavila: 

Jako mi je drago da smo proslavili tako veliku brojku i da su nam se u toj proslavi pridružili brojni prijatelji i klijentice. Ovaj mjesec nam je od prvog dana slavljenički, svake subote imamo posebne popuste, a i izlažemo na Modnom Adventu u Oktogonu. Jako lijepi završetak godine.

Saša je nedavno predstavila slavljeničku kolekciju namijenjenu dugogodišnjim klijenticama i mnogobrojnim ljubiteljima njenog dizajna, u kojoj prevladava crna boja, inače zaštitni znak brenda Maks. Ta posljednja kolekcija predstavlja svojevrsni homage dugogodišnjem radu i obiteljskoj tradiciji koja već godinama postavlja zagrebačke modne trendove.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".