Majstorica kombiniranja elegancije i ležernosti: Agentica za nekretnine u izdanju kojem je teško pronaći manu

Eva Krstanović jedna je od onih djevojaka čiji stil volimo kroz sva godišnja doba, a uvijek nas inspirira svojim modnim odabirima. Sad smo se prisjetili kombinacije iz rujna prošle godine, a modne ideje odlične su i za ovo proljeće
Vidi originalni članak

Eva Krstanović jedna je od djevojaka iz naše modne rubrike čije vam je lice zasigurno poznato, s obzirom na to da je naša česta gošća. Volimo njezin stil, bez obzira na godišnje doba i prigodu, a najčešće je imamo prilike vidjeti u poslovnim izdanjima.

Sad smo se prisjetili jednog izdanja kad je elegantnim komadima dodala dozu ležernosti. Fotografija je nastala u rujnu prošle godine, kad je pozirala našem Goranu Čižmešiji, a modne ideje možete prepisati i ovog proljeća. 

- Ovo mi je kombinacija za slobodan dan. U slobodno vrijeme često nosim ležerne i sportske komade - ispričala je tada Eva, čijom se ležernom elegancijom i sami možete inspirirati, pogotovo ako poslovne prigode ne zahtijevaju strogi dress code

Pozornost nam je odmah ukrala Evina cool šilterica ružičaste boje, koja je super zaokružila cijeli outfit. Kombinirala ju je s genijalnim sakoom decentnog pepita uzorka. Takva klasika s pomakom nosiva je u raznim prigodama, a osim uz traperice, izvrsno izgledaju i kad se nosi s haljinama i suknjama. 

Zvijezda stajlinga bile su bijele traperice "špricanog" efekta koje su cijelom stajlingu dale dozu otkačenosti, a modno osviještena agentica za nekretnine odlično ih je uklopila uz efektne tenisice i dizajnersku torbicu. 

Plavo sa stilom preko ramena: Poznati modeli dolaze i u traper varijanti!

FOTO: Arhiva Dive Četvrtasta sa zlatnim remenom, Jimmy Choo, My Teresa, 1450 eura FOTO: Arhiva Dive S čvorom od svijetlog trapera, Acne, My Teresa, 1200 eura FOTO: Arhiva Dive Mala isprepletena, Bottega Veneta, My Teresa, 3300 eura FOTO: Arhiva Dive Preko ramena s logotipom, Givenchy, Givenchy, net-a-porter.com, 1090 eura FOTO: Arhiva Dive Velika s dodatkom nesesera i novčanika, Balenciaga, net-a-porter.com, 1850 eura FOTO: Arhiva Dive Mala sa smeđim remenom, See by Chloe, net-a-porter.com, 525 eura FOTO: Arhiva Dive S natpisom i velikom i malom drškom, Blumarine, My Teresa, 650 eura FOTO: Arhiva Dive Vrećasta s čvorovima, Ganni, net-a-porter.com, 195 eura FOTO: Arhiva Dive Od tamnog trapera, Jacquemus, net-a-porter.com, 490 eura FOTO: Arhiva Dive S crnim kožnatim detaljima, Mugler, My Teresa, 1390 eura

Agentica za nekretnine nosi popularne tenisice koje se mnogima ne sviđaju, ali njoj baš dobro pristaju
Najveći trend kod proljetne manikure su prirodni nokti na malo bolji način
Maskara na koju vrijedi obratiti pozornost: Produljuje trepavice, a ne razmazuje se i ne stvara grudice

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".