Majou bijoux mali je brend koji vode dvije sestre: 'Volimo upečatljiv nakit koji se može kombinirati na sve stilove'

Sestre Iva i Tea cijeli život inspiriraju jedna drugu pa je bilo samo pitanje vremena kada će postati i poslovne partnerice.
Vidi originalni članak

Upečatljiv i elegantan, ovaj nakit zrači pozitivnom energijom koju su u njega pretočile sestre Mažuran. Već pri samom pogledu na kolekciju zaljubit ćete se u narukvice i ogrlice s pozlatom ukrašene biserima i poludragim kamenjem malog brenda Majou bijoux.

Sestre Iva i Tea cijeli život inspiriraju jedna drugu pa je bilo samo pitanje vremena kada će postati i poslovne partnerice. Kako su obje ljubiteljice nakita, svoju kreativu okrenule su u tom smjeru i započele sa izradom modnih dodataka. 

– Kako smo obje ljubiteljice nakita, prvi modeli izrađeni su za nas i prijateljice, no vrlo brzo je naš hobi prerastao u posao. Volimo raditi rukama, prstići ponekad stradaju, no kada se vidi konačni rezultat osjećamo sreću, koju će netko podijeliti s nama – ispričale su nam simpatične sestre.

Izrađuju ogrlice, naušnice i narukvice. Nakit je izrađen od mesinga sa pozlatom, poludragog kamenja kao što su: ahat, lapis, aventurin, morganit, koralji te njihovi prepoznatljivi riječni biseri, koji su oduvijek i njihovi favoriti.

– Inspiraciju nalazimo svuda oko nas, volimo upečatljiv nakit koji se može kombinirati na sve stilove. Smatramo da je nakit puno više od modnog dodatka, ima svoju priču i s nama je svakodnevno. Za naš brend nakita su zaslužni MAŠTA, INSPIRACIJA I SREĆA – otkrile su.

– Naša omiljena vrsta nakita je biserna ogrlica sa upečatljivom zlatnom kopčom, te nam je iz godine u godinu najprodavaniji model. Može se kombinirati na sve stilove, od svečane haljine, obične bijele majice do hoodice – ispričale su.

Njihov jedinstveni stil nakita je mješavina boho stila i bezvremenske elegancije u kojem se svaka žena može naći. Pri dizajniranju nakita, ideja im je da to budu komadi koji  nužno ne prate trendove. Kako nam otkrivaju, njihova je baka znala reći: što je moderno nije uvijek i lijepo, tako nekako i one misle.

– Naši proizvodi mogu se naručiti putem web-shopa i Instagram profila, a u ljetnoj sezoni smo izloženi u brojnim dućanima na Jadranu. Viziju za budućnost vidimo u daljnjem stvaranju novih kolekcija, širenju tržišta da i dalje radimo na ostvarenju svojih snova uz ljubav i trud.Planiramo novu kolekciju, pripremamo svašta novo i zanimljivo, drugačije po čemu je naš nakit upečatljiv i poseban – zaključile su sestre.

Severina Lajtman ruši sve predrasude: Najveća mi je želja da priče poput moje budu normalne
'Volim se igrati sa stilovima. Nekad mi dođe da imam nešto jednostavno, a nekad da bude nešto razigrano'
Valentina nas uvijek oduševi, i simpatičnošću i outfitom: Gradom je prošetala u hlačama koje su veliki hit ove sezone

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".