Majka napisala ljutiti status nakon što je otkrila da u Zari nosi XL, a u ostalim trgovinama - veličinu M

Adele na Instagramu prati više od 27 tisuća ljudi, a s pratiteljima je podijelila problem s kojim se susrela u shoppingu
Vidi originalni članak

Iako se na prvu čini da ova majka klinaca nosi identične haljine, pri detaljnijem gledanju jasno je kako se radi o dva različita modela u dvije različite trgovine i, ono što je ovu ženu razljutilo, dvije potpuno različite veličine.

Adele Barbaro na društvenim je mrežama poznata pod nadimkom Real Mumma, otkrila je kako je "promijenila" dvije različite veličine u samo jednom shoppingu! Dolazi iz Melbournea, a objasnila je svoju ljutnju. Naime, prema pisanju Daily Maila, u trgovini Jacqui E nosila je veličinu M, a u Zari je isprobala sličan model, no veličina je bila XL! 

Nije joj jasno zašto vladaju tako velike razlike među veličinama, a na Instagramu je rekla:

Nije ni čudo što adolescentice, a i žene općenito, imaju problema sa slikom o svojem tijelu u Australiji. Fotografiju sam objavila nakon shoppinga jer smatram da bi trebale postojati standardne veličine koje će biti pravi prikaz i vrijediti za sve trgovine.

Dodala je kako bi to trebalo vrijediti i za žene i za muškarce, ali i za djecu za koje je po zakonu da svi brendovi imaju jednak prikaz, no ona i dalje nailazi na razlike. 

Adele je objasnila kako je svjesna da australski brendovi razvijaju vlastiti sustav veličina koji se razlikuje po stilovima, ali se ne slaže s "minijaturnim kategorijama" koje su preuzete od američkih brendova. Rekla je kako je svjesna da nisu svi komadi prilagođeni svakom obliku tijela, no neki standard mora postojati.

Sebe je opisala kao ženu prosječne težine i proporcija, no kaže kako i dalje ima problema pri pronalasku komada koji odgovaraju njezinom obliku tijela.

Kako je to zbrkano? Ja nisam XL osoba - ako tako zovete muškarce, a manji su od prosjeka u Australiji, onda im šaljete poruku da su veći nego što bi trebali biti. Znam kako je veličina samo broj i ugodno se osjećam u vlastitome tijelu, no želim poručiti svima koji su nesigurni da te veličine ne znače stvarno ništa!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".