Ove majka i kći izgledaju poput dvije sestre! Svojoj pojavom gotovo su nas ostavile bez teksta!

Goran Čižmešija ulovio je stylish mamu i kćer za koje bismo prije pomislili da su - sestre
Vidi originalni članak

Goran Čižmešija svakodnevno po gradu fotka stylish djevojke, frajere i parove, no pred foto-objektiv mu ne stanu često majka i kći koje izgledaju poput - dvije sestre!

Kad smo na prvu vidjeli fotografiju, zbilja je bilo teško povjerovati da stvarno nije riječ o sestrama: Nina Petreš studentica je RIT-a, a gradom je prošetala u Gucci trenirci i bundi iz Srbije, a tu statement kombinaciju dodatno je upotpunila Moschino torbom i popularnim Zarinim čizmama. 

Nina je rekla kako uvijek bira sportske kombinacije, a velika je obožavateljica zelene boje, pogotovo u Zagrebu kad nema sunca. Otkrila je i po čemu joj je taj dan bio poseban: 

Dan je uljepšala i mama Jenny koja mi je došla u posjet i na odmor.

 

* Članak je izvorno objavljen u siječnju 2018. godine

 

Što kumice na Dolcu kažu o sestrama Kardashian: "Ma, to ne može biti pravo..." 😄😄😄

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".