Majka Elona Muska izgleda spektakularno, a imala je čak i ulogu u spotu Beyonce!

Sa svojih 69 godina, Maye Musk prava je životna inspiracija!
Vidi originalni članak

Zamislite da imate gotovo 70 godina i titulu "IT girl" - u eri influencerica to je gotovo i nezamislivo, no upravo je to uspjelo Maye Musk, 69-godišnjoj manekenki i nutricionistici. U razgovoru s Vanity Fairom, majka biznismena Elona Muska rekla je kako joj je to apsolutno smiješno te dodaje kako je bila popularna i prije sina koji stoji iza tvrtki SpaceX i Tesla Inc.

Rođena je u Kanadi, a kasnije je s obitelji preselila u Pretoriju. S karijerom modela započela je u 15. godini, a s 21. godinom našla se u završnici natjecanja za Miss Južnoafričke Republike. Do tad je već završila prvostupnički studij dijetetike i nutricionizma te se godinu dana kasnije udala za inženjera Errola Muska s kojim ima troje djece, a Elon je najstariji sin. S Errolom je bila u braku devet godina, a kasnije se s djecom preselila u Sjevernu Ameriku.

I dalje gradi iznimno uspješnu karijeru modela: iza sebe ima nekoliko naslovnica, primjerice NY Magazine, talijanski Vogue i magazin Time, a pojavila se čak i u spotu Beyonce. Snimanje spota opisala je kao vrlo tajnovito, navodeći kako u niti jednom trenutku o tome nisu smjeli govoriti. 

Snimila je reklamne kampanje za Revlon i žitarice Special K, a napravila je i jedan potez zbog kojeg će zauvijek ostati upisana u povijest. 

Naime, u rujnu prošle godine postala je ambasadorica brenda CoverGirl u dobi od 69 godina što je uistinu značajan uspjeh pa je u posljednje vrijeme često viđamo. Aktivna je i na društvenim mrežama pa njezin profil na Instagramu @mayemusk prati više od 186 tisuća ljudi. Na njemu svakodnevno objavljuje odlične odjevne kombinacije, zanimljivosti sa snimanja i naslovnice čija je glavna zvijezda!

U moru influencerica, ovo je jedna od dama u koju se zbilja treba ugledati!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".