Majice koje će svaku ženu pretvoriti u street style zvijezdu

Nakit naravno prati priču svojim prepoznatljivim pletenim ogrlicama i narukvicama od nautičkog uzeta i paracorda.
Vidi originalni članak

Brend nakita Nott. Ordinary Jewls širi svoju ponudu originalnim majicama Nott.Ordinary TEES- majice s motivima nastalima u suradnji sa zagrebačkom umjetnicom Ivom Berket. Monotoniju ležernih i običnih bijelih T shirta razbili smo neobicnim, apstraktnim likovima živog kolorita.

Inspiracija je stigla je iz očaranosti bojama, svakodnevicom i promatranja ljudi koji izviru istovremeno iz svijeta bajki i svijeta realnosti. Ovi umjetnicko-odjevni primjerci savršeno nadopunjuju ležerne stylinge.

Za opuštenu modnu svakodnevicu, ukombinirani sa Nott. nakitom svaku ženu mogu pretvoriti u streetstyle zvijezdu. Nakit naravno prati priču svojim prepoznatljivim pletenim ogrlicama i narukvicama od nautičkog uzeta i paracorda.

Majice su dostupne za prodaju online putem faceebook i instagram stranica branda i u Nott. jewelz atelieru u Trakošćanjskoj 17.

Fotografije potpisuje Denis Butorac, u ulozi modela našla se Ana Brkić, styling kose djelo je Anamarije Uroić iz Raptur hair and beauty salona. Za make up se pobrinula Sanja Obrovac.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".