Majica od 39 kn osvojila je brojne trendseterice, a mi znamo gdje je kupiti!

Trendi komadi nikad nisu bili pristupačniji!
Vidi originalni članak

Da su jednostavne bijele majice ponekad najbolji izbor, dokazuje ova majica s printom trešnji na plavo-zelenoj podlozi koja je idealna za casual ljetne kombinacije. Ako malo "skrolate" Instagramom, vidjet ćete kako su majicu u svoju kolekciju dodale brojne poznate trendseterice te je odlično uklopile u svoj postojeći stil. 

Riječ je o majici iz high street trgovine Bershka koja je dostupna po nevjerojatnoj cijeni od 39 kuna, a čak nije riječ o sniženju! Ta je majica pravi primjer kako trendi komadi ne moraju biti skupi, već je samo važno kako ih kombinirate! 

Ako se odlučite investirati u ovaj super komad, trk u Bershku, a na Instagramu nas tagirajte i pokažite kako ste je vi uklopile u svoje odjevne kombinacije! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".