Majda Burić poznata je po klasičnom odijevanju u Sabor, a često su zvijezda stajlinga njezine dizajnerske torbice

Najpopularnija torba u njezinoj kolekciji svakako je crna torba s crveno-zelenim dezenom iz luksuznog brenda Gucci.
Vidi originalni članak

Odijevanje u poslovnom smislu često donosi zanimljive uzorke i neutralne boje, a Hrvatski sabor, kao mjesto gdje se donose važne političke odluke, često privlači pažnju javnosti i zbog odjevnih kombinacija zastupnica. Jedna od tih zastupnica je i Majda Burić, koja je često privlačila poglede zbog dizajnerskih torbica koje ima u kolekciji.

Najpopularnija torba u njezinoj kolekciji svakako je crna torba s crveno-zelenim dezenom iz luksuznog brenda Gucci. Riječ je o vintage modelu, čija se cijena kreće i oko 1300 eura. I čini se da su upečatljive torbe njezin omiljen modni detalj, koji rado kombinira uz već provjerenu crno-bijelu kombinaciju. 

Kombinaciju crno-bijelih tonova i crvenih detalja dovršila je crnom Liu Jo torbom. Izabrala je veliki model torbe ukrašen sa zlatnim detaljima i lancem, a ovakve se torbe prodaju za 300 eura.

Crno odijelo i bijelu košulju 'razbila je' malom ljubičastom torbicom od brušene kože s potpisom brena Coccinelle Arlettis. Cijena torbice je 285,00 eura, a prepoznatljiva je prema zlatnoj kopči.

Za vrijeme pandemije koronavirusa imali smo prilike vidjeti novu torbicu u njezinoj kolekciji. Riječ je o mini torbici zanimljivog crno-bijelo-smeđeg dezena sa zaltnom kopčom. Potpisuje je Guess, a cijena torbice je 140 eura.

No, čini se da su Majdi Burći omiljene torbice manje poznatih luskuznih brendova. Tako je jednom prilikom isfurala torbu s krokodilskim uzorkom koju je uparila uz uske hlače, bijelu košulju s detaljem crvene mašne te vestom s peralama, Crna kožna torbica brenda Laorentou, koji proizvodi ručno rađene torbe od kože, a cijena jedne torbe je oko 250 eura.

U galeriji pogledajte kakve je još torbe nosila Majda Burić:

FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell

Može li niacinamid pomoći kod tretiranja akni? Evo što kažu stručnjaci
Princ William odao je počast glumici serije Igre prijestolja Emilji Clarke i njezinoj majci Jennifer za dobrotvoran rad
Nakon operacije Kate Middleton dugo nismo vidjeli u javnosti pa smo se prisjetili njezinih najboljih kombinacija

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".