Maja Tedeschi, jedna od najbolje odjevenih Hrvatica, odlično nosi najtraženije čizme sezone

Prisjetili smo se odjevne kombinacije modno osviještene arhitektice koja odličan stil ima u malom prstu
Vidi originalni članak

Početkom ove godine, naš fotograf Goran Čižmešija na zagrebačkim je ulicama fotografirao Maju Tedeschi. Arhitektica je i tada bila besprijekorno odjevena, a njezine smo se kombinacije sada rado prisjetili jer može biti odlična modna inspiracija za dane pred nama, pogotovo ako volite all black kombinacije.

- Hladno je pa sam se odlučila za crno, ali i inače preferiram tamne boje - ispričala je tada Tedeschi našem fotografu i rado mu pozirala u društvu preslatkog psića.

Crno od glave do pete jedna je od onih modnih formula koje nikad ne mogu dosaditi, pogotovo u zimskoj sezoni. Arhitektica u svojem odijevanju teži jednostavnosti, a rado se poigra krojevima zbog čega kombinacije dobivaju mali "odmak" od klasike. U siječnju je tako gradom prošetala u "rebrastom" kompletu kojeg je spojila s kratkom puf-jaknom i combat čizmama koje su zvijezde ulične mode već nekoliko sezona, a i ove su zime među traženijima. 

Odbrojavanje do Božića: Zavirite u blagdansku čaroliju najpoznatijeg izloga u Zagrebu

 

Model s glomaznim đonom popularizirali su brendovi poput Bottege Venete i Prade, a Tedeschi je odabrala efektan par s crvenim đonom koji je bio izvrsna točka na "i" cijele kombinacije. 

Dubravka Prpić Znaor, modna savjetnica i urednica, jednom je prilikom za Divu prokomentirala stil Maje Tedeschi za kojeg ima samo riječi hvale. Kaže kako je jasno da su joj bazične boje kao što su razne nude varijante te vječne crna i siva omiljene. 

- Kad je riječ o zanimljivim stilskim pothvatima, bira inovativan kroj ili pak super minimalizam. Odjeću očito doživljava poput arhitekture, suradnju raznih elemenata i formi. Ravnotežu zaokružuje posebnim detaljima - rekla je Prpić Znaor i dodala: 

- Haljine su njezin čest odabir, radi se o skladnim, uravnoteženim kreacijama decentnog tona, sa zanimljivim stilskim elementima poput raznih nabora. 

U galeriji pogledajte još odličnih kombinacija Maje Tedeschi:

FOTO: Davor Puklavec/Pixsell FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Marko Lukunić/Pixsell FOTO: Petar Glebov/Pixsell FOTO: Davor Puklavec/Pixsell FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL FOTO: Slavko Midžor/PIXSELL FOTO: Matija Habljak/PIXSELL FOTO: Igor Šoban/Pixsell FOTO: Sandra Šimunović/Pixsell

Mama i kći u stajlinzima koje ćete poželjeti kopirati: 'Često se uskladimo, a neke stvari i razmjenjujemo'

Čizme kakve nosi Jelena Veljača super su dodatak svakoj kolekciji, a otkrila nam je što u modi ne voli

Tri pristupačne maskare koje ne silaze s liste najprodavanijih, a možete ih kupiti i kod nas

Ekonomistica izvrsnog smisla za modu: 'Gotovo uopće ne nosim nakit, a najčešće biram tenisice, hlače i neki dugački kaput'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".