Maja Tedeschi jedna je od najbolje odjevenih Hrvatica: Evo što o njenom stilu kaže modna savjetnica

Dubravka Prpić Znaor prokomentirala je stil Maje Tedeschi. Arhitekticu nemamo prilike često vidjeti u javnosti, no kad se pojavi, uvijek je besprijekorno odjevena
Vidi originalni članak

Bazične boje, kao što su razne nude varijante te vječne crna i siva omiljene su joj nijanse. Kad je riječ o zanimljivim stilskim pothvatima, Maja Tedeschi bira inovativan kroj ili pak super minimalizam.

Odjeću očito doživljava poput arhitekture, suradnju raznih elemenata i formi. Ravnotežu zaokružuje posebnim detaljima, nerijetko je to remenje, a od čizmica, očito je, voli one u špic. Uglavnom su crne, no tu su i sitne aplikacije poput majušnih zakovica, dašak rokerskog stila.

Haljine su njezin čest odabir, radi se o skladnim, uravnoteženim kreacijama decentnog tona, sa zanimljivim stilskim elementima poput raznih nabora. Ako bira motive, to su crno-bijele varijante, op-art, apstrakcija ili grafizmi ovdje imaju prednost. Viđena je i u bojama – no opet tu je riječ o pravilnom motivu kao što su široke, uredne pruge.

Za posebne momente nosi srebrnu ili pak kreativnu igru transparentnih i punih ploha. Očito su joj važni likovnost siluete i sklad koji donosi njezin odrazu u ogledalu.

Još odličnih stajlinga Maje Tedeschi potražite u galeriji:

FOTO: Davor Puklavec/Pixsell FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Marko Lukunić/Pixsell FOTO: Petar Glebov/Pixsell FOTO: Davor Puklavec/Pixsell FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL FOTO: Slavko Midžor/PIXSELL FOTO: Matija Habljak/PIXSELL FOTO: Igor Šoban/Pixsell FOTO: Sandra Šimunović/Pixsell

*Članak je izvorno objavljen 17. lipnja 2021.

Znate li što znače oznake EDT i EDP na parfemskim bočicama? Stručnjaci savjetuju kako izabrati idealan
Lijepa Županjka ima odličan outfit za svaki dan: Nosi tenisice koje podjednako obožavaju i cure i dečki
Studentica ekonomije običnoj bijeloj košulji dala je sasvim novi izgled; nosi i tenisice koje svi obožavaju

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".