Maja Tedeschi jedna je od najbolje odjevenih Hrvatica: Evo što o njenom stilu kaže modna savjetnica

Dubravka Prpić Znaor prokomentirala je stil Maje Tedeschi. Arhitekticu nemamo prilike često vidjeti u javnosti, no kad se pojavi, uvijek je besprijekorno odjevena
Vidi originalni članak

Bazične boje, kao što su razne nude varijante te vječne crna i siva omiljene su joj nijanse. Kad je riječ o zanimljivim stilskim pothvatima, Maja Tedeschi bira inovativan kroj ili pak super minimalizam.

Odjeću očito doživljava poput arhitekture, suradnju raznih elemenata i formi. Ravnotežu zaokružuje posebnim detaljima, nerijetko je to remenje, a od čizmica, očito je, voli one u špic. Uglavnom su crne, no tu su i sitne aplikacije poput majušnih zakovica, dašak rokerskog stila.

Haljine su njezin čest odabir, radi se o skladnim, uravnoteženim kreacijama decentnog tona, sa zanimljivim stilskim elementima poput raznih nabora. Ako bira motive, to su crno-bijele varijante, op-art, apstrakcija ili grafizmi ovdje imaju prednost. Viđena je i u bojama – no opet tu je riječ o pravilnom motivu kao što su široke, uredne pruge.

Za posebne momente nosi srebrnu ili pak kreativnu igru transparentnih i punih ploha. Očito su joj važni likovnost siluete i sklad koji donosi njezin odrazu u ogledalu.

Još odličnih stajlinga Maje Tedeschi potražite u galeriji:

FOTO: Davor Puklavec/Pixsell FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Marko Lukunić/Pixsell FOTO: Petar Glebov/Pixsell FOTO: Davor Puklavec/Pixsell FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL FOTO: Slavko Midžor/PIXSELL FOTO: Matija Habljak/PIXSELL FOTO: Igor Šoban/Pixsell FOTO: Sandra Šimunović/Pixsell

 

Prezgodan frajer sa špice: 'Mojoj majci je danas rođendan pa sam joj išao kupiti buket'
Opušteno izdanje u kakvom je ne viđamo često: Sloković stajling zaokružila torbom koju rado "reciklira"
Imate li osjećaj da vam se zadnjih dana kosa više masti? Evo što može biti jedan od razloga
Lijepa brineta uz elegantnu je haljinu isfurala tenisice o kojima su mišljenja podijeljena

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".