Maja Šuput zablistala u vjenčanici koju je dizajnirao Marko Grubnić!

Kraljica vjenčanja za svoj je veliki dan odabrala haljine isključivo domaćih dizajnera
Vidi originalni članak

Pjevačica Maja Šuput zaista je potvrdila kako je kraljica vjenčanja, no ovoga je puta ona bila u glavnoj ulozi. Maja se jučer udala za svog dugogodišnjeg dečka Nenada Tatarinova u prekrasnoj istarskoj stanciji Meneghetti, bajkovitom imanju koje je do sada ugostilo mnoge slavne goste, među kojima i Salmu Hayek. Ondje su se vjenčali Franka Batelić i Vedran Ćorluka, ali i Nina Badrić s Bernardom Krasnićem kao i mnogi drugi koji su taj dan odlučili zadržati u tajnosti. 

Maja je zaista blistala. Njezin dugogodišnji odani prijatelj i stilist Marko Grubnić odabrao joj je predivnu vjenčanicu, koja je naglasila sve njezine atribute te dvije elegantne haljine koje su istaknule besprijekornu liniju. No, nije samo odabrao, Grubnić je za Maju vjenčanicu i dizajnirao! To nas ne čudi s obzirom na to da godinama blisko surađuju te da Marko u dušu poznaje Maju i njezin stil. Marko je tako otkrio još jedan veliki talent, a to je dizajn odjeće. Bravo, Marko! 

- Kada smo zajedno maštali o ovom danu, najprije smo zamišljali kako idemo u Pariz po Dior vjenčanicu ili možda ipak Veru Wang, ja sam čak i napravio plan putovanja, a onda me ona nazvala jedno jutro i rekla mi: "Razmišljala sam malo, ti si mi napravio sve najvažnije haljine u životu, sve haljine u karijeri si napravio ti, ja želim da kao hommage našem prijateljstvu i našoj suradnji napraviš i THE haljinu za najvažniji dan mog života..." Nastao je muk s moje strane, ali samo na nekoliko sekundi jer da, potekle su suze radosnice, osim što sam u tom trenutku shvatio da se moja princeza zaista udaje, shvatio sam i tu odgovornost, ali i zadovoljstvo da sam baš ja zadužen za THE haljinu. Unatoč nemogućem rasporedu proteklih mjeseci, dao sam sve od sebe da ta haljina bude zaista THE haljina za moju princezu - rekao je Grubnić, koji je u nedjelju rano ujutro otputovao za Zagreb, jer ga u Jadran studiju očekuju probe i nastup u showu Nove TV "Ples sa zvijezdama".

Maja je goste dočekala u dugoj čipkastoj bijeloj haljini s potpisom poznate hrvatske dizajnerice Aleksandre Dojčinović.

Nakon rezanja torte, Maja se presvukla u bijelu usku mini haljinu s potpisom velike hrvatske dizajnerice Matije Vuice. Kako se moglo vidjeti na Instagramu gostiju, Maja je u toj haljini spretno plesala cijelu noć i time potvrdila da je najbolja zabavljačica u Hrvatskoj. 

Promijenila je i dvije frizure, dugački rep i punđu, za što je bila zadužena njezina dugogodišnja frizerka i stilistica kose Valentina Čajo. Za šminku se pobrinula Lada Mitrašinović, također Majina dugogodišnja suradnica. 

Pripreme su na imanju Meneghetti trajale cijeli dan, ali su se djevojke dobro zabavljale. 
- Predivna naša Maja, nek' smo te sredile i za THE dan - napisala je vizažistica Lada.

Lada i Valentina bile su s Majom i na nedavnom putovanju u Beogradu, gdje su otišle proslaviti djevojačku. Prije no što su krenule, u jednoj su klinici sve uzele vitaminske injekcije, čime ih je Maja počastila.  

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".