Maja Šuput, Marko Grubnić i Matija Vuica znaju da zanimljivi detalji nose svaki stajling

Modni detalji igraju ključnu ulogu u stvaranju zanimljivih i nezaboravnih stajlinga, a brojne poznate osobe dodatno su naglasile važnost izražavanja kroz modu.
Vidi originalni članak

The Rite Store beauty concept, koji je otvoren ovog vikenda u samom srcu Zagreba, postao je epicentar beauty trendova, a na otvorenju su zablistale brojne poznate osobe iz svijeta mode, showbiza i umjetnosti.

Među istaknutim gostima nalazila se Maja Šuput, popularna pjevačica poznata po svom bezvremenskom stilu i smjelim modnim izborima. Na otvorenju The Rite Storea, Maja je privukla pažnju svih prisutnih svojim pernatim cipelama, koje je uparila uz elegantnu bež haljinu spuštenih ramena i s cvjetnim dezenom koja je također imala bijela perja duž gornjeg dijela. Stajlingu je dodala smeđu torbicu modne marke Versace s detaljem zlatne V kopče.

Marko Grubnić, istaknuti modni stilist, također je bio među uzvanicima. Za event je izabrao Jacquemus bijelu košulju koja na sebi ima zanimljiv detalj ružičaste ruže. Ovaj jednostavan, ali efektan dodatak, dodao je notu romantike i osobnosti njegovom izgledu.

Košulju je upario uz smeđe hlače te natikače u obliku mokasina. Čini se da su krzno i perje bili glavni motivi večeri pa tako su i Markove cipele imale detalje krzna. Outfit je naglasio malenom tote torbicom za rame s potpisom modne kuće Valentino Garavani. 

Matija Vuica, renomirana hrvatska dizajnerica, nije se bojala eksperimentirati s modnim detaljima ni na ovom događaju. Na otvorenju The Rite Storea, Matija je nosila Kate Spade torbu u obliku kutije za kokice, stvarajući šaljiv kontrast s njezinim elegantnim izdanjem koje se sastojalo od bijele haljine s srebrnim uzorkom, crnih Jacquemus cipela na petu i bisernih ogrlica. Ova neobična torba pokazala je da modni dodaci mogu biti i odvažni, ali i funkcionalni.

Kate Middleton zablistala u savršeno chic odijelu i s novom frizurom nakon dužeg nepojavljivanja u javnosti
'Ovu kombinaciju sam odabrala jer sam se vratila s mora preplanula pa sam iskoristila svijetle boje, koje i inače nosim'
Ljupka Gojić Mikić zna kako isfurati trendove na svoj način: 'Volim miks raznih uzoraka i boja'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".