Maja Šuput oduševila na premijeri predstave "Lepa Brena Project" u outfitu inspiriranom s Marilyn Monroe

U satiričkom kazalištu Kerempuh sinoć je izvedena predstava "Lepa Brena project" autora i redatelja Olge Dimitrijević i Vladimira Aleksića. Predstava je to koja govori o životu jedne od najvećih balkanskih pop-zvijezda.
Vidi originalni članak

Poznata hrvatska pjevačica Maja Šuput iznenadila je na premijeri predstave "Lepa Brena project: Sva lica Lepe Brene" u zagrebačkom kazalištu s kombinezonom koji odiše glamurom starog Hollywooda. Šuput je odabrala kombinezon inspiriranu legendarnom Marilyn Monroe, koji joj je savršeno pristajao.

Kombinezon u bijeloj boji istaknuo je njezinu vitku figuru, a neravnomjerni rez dodao joj je još više elegancije. Maja je svoj look upotpunila velikim srebrnim chokerom, bijelim štiklama te krznenim šalom. 

Maja je odlučila svoju kosu stilizirati u velike valove, koji su bili prepoznatljivi za glamurozni stil 50-ih godina. Njezina kosa bila je elegantno podignuta, što je bilo ključno u stvaranju prepoznatljivog izgleda. Šminka koju je odabrala bila je jednostavna i sofisticirana, s naglaskom na crveni ruž koji je bio zaštitni znak Marilyn Monroe. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Eva Lasting serija je koja ruši stereotipe smještena u 70-ima, a nas su posebno dojmili outfiti glavne glumice
U centru Zagreba nije prošla nezamijećeno: 'Važno je da čovjek nosi ono što ga veseli!'
Ležeran stajling dugo nije izgledao ovako dobro: Prepišite odlične ideje poduzetnice čiji stil obožavamo!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".