Maja Cvjetković prošetala Cvjetnim trgom u trendi odijelu i T-shirtu

Bivša Miss Hrvatske Maja Cvjetković Kević često ističe kako joj je uloga majke najdraža životna uloga, a i ovaj put u omiljenom društvu izašla je u šetnju
Vidi originalni članak

Predivnoj majci zaista sve dobro stoji, a ovaj put odlučila se za kombinaciju iz koje mnoge fashionistice ne izlaze već mjesecima. Ženska odijela vjerojatno su na vrhuncu svoje popularnosti, što dokazuju ponude u dućanima, modne piste, online shopovi... Maja nosi savršeno crveno odijelo uskih nogavica. Ispod sako nosi Balenciaga T-shirt s rupicama, a moramo priznati kako nas je njen odabir odjeće zaista iznenadio. 

Isfurala je oxfordice koje na njoj ne viđamo baš tako često. Odlično su se uklopile u cijeli ovaj styling. Preslatke su nam i tenisice njene kćeri koja će sigurno naslijediti mamin osjećaj za stil! 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".