Maja Bajamić: "Nemam ograničenja ni u čemu pa tako ni u modi, a odjeću ne dijelim na skupu i jeftinu"

Cijeli život uživam u organskoj hrani mojih baka, od kad sam dijete jedem voće i povrće iz njihovih vrtova, koje nije špricano. To je osnova mog zdravlja i moje ljepote jer vjerujem da smo ono što jedemo
Vidi originalni članak

Osim što dijeli veliku strast prema pjevanju, Maja Bajamić zaljubljenica je u zdrav način života i sve sportske aktivnosti. Dugo godina bavila se odbojkom i judom, a trenutno joj je najdraža rekreacija vožnja biciklom. Kao i svaka dama, voli modu, a nama je otkrila nekoliko tajni svojeg odličnog izgleda i zdravog načina života! 

Kakav stil preferiraš?

Volim biti ženstvena i kombiniram sve stilove. Odjenem se kako se osjećam tog trenutka, nekada je to sportska kombinacija sa šiltericom, a nekad visoke pete i maxi haljina. Ne volim ograničenja ni u čemu pa tako ni u modi. Bitno je da mi pristaje i da sam to ja.

Koja ti je omiljena odjevna kombinacija za svaki dan?

Ljeti volim nositi maxi lagane haljine i topiće, t-shirt majice koje si izrežem kako mi odgovara. Volim udobnu odjeću i boje, tako da prevladava šarenilo.

Što nikad ne bi odjenula i koji ti trend nikako nije "sjeo"?

Volani začinjeni brojnim cvjetićima nisu nešto što me oduševljava.

Koja ti je najdraža, a koja najskuplja stvar u ormaru?

Ne dijelim odjeću na skupu i jeftinu, već na onu koja ima wow efekt, koja je udobna i koja mi dobro pristaje. Ne volim davati previše novca za robu jer se brzo zasitim.

Od čega se sastoji tvoja beauty rutina?

Svaki dan započinjem umivanjem, pranjem zuba i nanošenjem hranjive, hidratantne kreme. Na večer uvijek skidam šminku i čistim lice.

Što se sve nalazi u tvojoj torbici?

Ovisi o mom dnevnom ritmu, ali inače svašta se može naći u mojoj torbici...voće, povrće, orašasti plodovi...naravno uz labello, parfem, novčanik, mobitel, neko štivo, papir i olovku... bude tu svega! ( smijeh) Nerijetko me prijateljice pitaju imaš možda lak za nokte, rašpicu, nešto za pojest?!

Imaš fantastičnu figuru - čemu je možeš zahvaliti? Radi li se o genetici, prehrani, vježbanju ili je spoj svega?

Svega pomalo. Sport me formirao, bavim se sportom cijeli život, a sedam godina aktivno sam trenirala judo koji pripada mom temperamentu koji je živ. Možete me često vidjeti na biciklu, to mi je najdraža rekreacija, ali i prijevozno sredstvo. Uživam u prirodi i stalno sam u pokretu, kao prava Dalmatinka volim lešo hranu s puno povrća. Cijeli život uživam u organskoj hrani mojih baka, od kad sam dijete jedem voće i povrće iz njihovih vrtova, koje nije špricano. To je osnova mog zdravlja i moje ljepote jer vjerujem da smo ono što jedemo. Obožavam provoditi vrijeme u vrtu i pojesti netom ubranu rajčicu ili jagodu. Kao što vidite, nikakva filozofija kod mene! 

Kako najradije provodiš slobodno vrijeme, koji ti je najdraži način opuštanja?

Volim biti u prirodi, čitati knjige, družiti se s dragim ljudima i naravno - pjevati. Glazba je moj život. Ovo ljeto izuzetno je radno, imam mnogo koncerata i možete me susresti diljem naše obale. I zapravo me taj radni tempo opušta jer znam da sam na dobrom putu i da sve ide baš kako treba. Pripremam i neke nove projekte, snimaju se pjesme, sve je to melem za moju umjetničku dušu. Ove jeseni očekujte brojne novitete!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".