Magazin People proglasio je najseksi muškarca na svijetu, a ove godine titula je pripala Idrisu Elbi

Najseksi frajeri biraju se od 1985. godine, a na tom popisu našli su se Johnny Depp David Beckham, Hugh Jackman, Adam Levine, Dwayne Johnson, Matt Damon, George Clooney...
Vidi originalni članak

Magazin People svake godine bira najseksi frajere, a ovogodišnja laskava titula pripala je Idrisu Elbi! Ovaj 46-godišnji glumac jedno je od onih lica koje publika jednostavno obožava, a to potvrđuju i brojne nominacije za nagrade.

Idris je na društvenim mrežama komentirao ovaj izbor te rekao kako se ovome nije nadao. Zahvalio je magazinu People i svim obožavateljima. Glumac je bio jako začuđen te rekao:

Da budem iskren, bio je to lijep osjećaj. Lijepo iznenađenje - ego trip zasigurno.

Osim što se bavi glumom, Elba je iznimno svestran pa je u životopis upisao i karijeru profesionalnog DJ-a. Već godinama nastupa na fantastičnim lokacijama poput Ibize, a prije nekoliko mjeseci nastupao je i u jednom zagrebačkom klubu. 

Idris ima dvoje djece, 16-godišnju kćer Isan i četverogodišnjeg sina Winstona, a prije osam mjeseci zaprosio je manekenku Sabrinu Dhowre s kojom planira i vjenčanje! Iza sebe ima već dva braka, sa Sonyom Nicole Hamlin je bio u braku 2006. godine, a prije tog je do 2003. godine bio 4 godine vjenčan s Hanne Norgaard.

Idris je dobio i svoj emotikon na Twitteru, a korisnici do njega mogu doći ako upišu hashtag #SexiestManAlive.

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".