Mađarska predsjednica Katalin Novák odabrala elegantnu bijelu haljinu, a ministrica Marija Vučković trendi crnu

Ovogodišnja Sinjska alka okupila je i hrvatski državni vrh, ali i mnoge poznate koji su nas oduševili svojim stajlinzima
Vidi originalni članak

Tijekom vikenda održala se 308. Sinjska alka, a među uzvanicima mogli smo vidjeti brojne poznate osobe, uključujući i mađarsku predsjednicu Katalin Novák te Manuelu i Marina Sinkovića.

Predsjednica Mađarske, Katalin Novák, za Alku je odabrala elegantnu bijelu haljinu midi dužine s plavo-narančastim dezenom. Haljinu je stisnula u struku s efektnim srebrnim remenom, a stajling zaokružila klasičnim balerinkama u nude boji.

Borjana Krišto, bosanskohercegovačka političarka, odlučila se za klasiku te tako odabrala crnu haljinu s trapez rukavima. Dodala je i i jednu zlatnu narukvicu te naušnice u obliku bisera.

U publici se našao i hrvatski veslač Martin Sinković u pratnji supruge Manuele. Martin je odabrao ljetni klasik pa bijelu košulju kratkih rukava kombinirao uz traperice, dok se Manuela odlučila za crnu haljinu s bijelim dezenom cvijeća.

Ministrica poljoprivrede Republike Hrvatske, Marija Vučković, za ovu Alku odabrala je crnu haljinu kratkih rukava stegnutu u struku s tankim pojasom. Outfitu je dodala veliku, smeđu kožnu torbu te elegantne srebrne naušnice.

Među uzvanicima bili su predsjednik RH Zoran Milanović te njegova supruga, liječnica Sanja Musić Milanović. Predsjednik je ove godine tamnoplavi sako kombinirao s bijelom košuljom bez kravate, crnim hlačama te smeđim cipelama od antilopa, dok je Sanja Musić Milanović ovaj put odabrala bluzu i dugu suknju od tvida. Crno-bež bluzu stisnula je u struku s efektnim crnim pletenim pojasom. 

Zgodna studentica nosi upečatljive traperice koje ne zna svatko 'isfurati', ali njoj odlično stoje
Sanja Musić Milanović za Sinjsku alku bira udobnost: Balerinkama zamijenila štikle
Ivančica Pahor prošetala savršen ljetni stajling: 'Volim nositi šareno, a to je možda i genetski jer je mama bila dijete cvijeća'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".