Ma, kakvi nogometaši, za oko nam je zapeo prezgodan sin našeg izbornika - radi kao DJ, direktor je nogometnog kluba...

Sin Zlatka Dalića, izbornika hrvatske nogometne reprezentacije, pravi je frajer!
Vidi originalni članak

Zlatko Dalić već je nekoliko puta rekao kako uspjehe na poslovnom polju zahvaljuje skladu i miru u obitelju koju čine supruga Davorka te sinovi Bruno i Toni. Mlađi sin Bruno (20) studira na američkom fakultetu u Zagrebu, dok se stariji sin Toni (25) okrenuo ljubavi prema glazbi.

Završio je informatiku, a od oca je naslijedio i ljubav prema nogometu pa je direktor i dopredsjednik NK Varaždin. Ima i jedan hobi koji je pretvorio u posao, a to je glazba. Naime, Toni je DJ pod umjetničkim imenom Tony D - prošle je godine nastupio i na Zrću, a tad su ga došli poslušati i otac Zlatko te majka Davorka. 

Već pri prvom pogledu na njegove društvene mreže, jasno je da Toni obožava glazbu, a pripadnice ljepšeg spola odmah mogu uočiti kako Toni izgleda stvarno jako šarmantno. Osim što na Zrću radi, Toni je za otok Pag vezan i tako što je njegov otac tamo izgradio privatnu vilu za ljetovanje. 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".