Lupita Nyong'o krasi novu naslovnicu Voguea

FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM
Glumica Lupita Nyong'o ponovno je zasjala na naslovnici Voguea ovog puta u ulozi zlatne božice. Sigurni smo kako nećete ostati ravnodušni prema prekrasnim fotografijama iz pariškog Schiaparellia i Picassovog muzeja.
Vidi originalni članak

Kada je riječ o modnoj bibliji Vogueu, popularni October issue vrlo je važna stvar u svijetu mode, posebice ako završite i na naslovnici istog. Ovo je pošlo za rukom popularnoj kenijskoj glumici Lupiti Nyong'o. Oskarovka koja se proslavila ulogom u filmu 12 godina ropstva zasjala je u Valentinovim kreacijama zlatne božice, koje su ovoj prekrasnoj 32 godišnjoj glumici stajale kao salivene. Snimanje ove božanstvene naslovnice koje se održalo u Parizu odradili su fotografi Mert Alas and Marcus Piggott, a Lupiti je ovo već druga naslovnica u Vogueu. U galeriji pogledajte i prosudite kako vam se sviđa novi broj s Lupitom u glavnoj ulozi.

 

 
Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".