Luksuzne paste za zube Lebon stigle u zagrebačku niche parfumeriju Top

Lebon kolekcija pasti za zube od potpuno prirodnih sastojaka i biljnih aroma od danas je dostupna u Top niche parfumeriji na Trgu bana Josipa Jelačića
Vidi originalni članak

Lebon je luksuzna francuska marka proizvoda za oralnu higijenu koju je 2015. osnovala povjesničarka umjetnosti i profesionalna fotografkinja Sephanie sa suprugom Richardom, stručnjakom za dermokozmetiku. Kao ljubitelje mora i prirode, supružnike je nadahnuo boravak u Costa Rici, tropska vegetacija, ocean i divljina. 

Lebon je brend inspiriran prirodnim elementima i surferskim načinom života uz dozu glamura francuske rivijere. Richarrd i Stephanie željeli su kreirati potpuno prirodnu i organsku pastu za zube.

Lebon kolekcija pasti za zube dizajnirana je posebno za one koji cijene zdravlje te ukusno iskustvo pranja zubi s aromaterapijskim učinkom.  Veganske, bez glutena te nisu testirane na životinjama. Lebon paste za zube proizvedene su u Francuskoj, od potpuno prirodnih sastojaka i biljnih aroma iz parfemske prijestolnice svijeta, Grassea.  

Lebon kolekciju čine - Cap Ferrat Mood, Une Piscine a Antibes, Tropical Crush, Villa Noacarlina, Sweet Extravagance, Le White, Fearless Freedom, Back to Pampelonne, Rhythm is love, u pakiranju od 75ml i 25ml. 

Parfemski stručnjak savjetuje kako da parfem potraje i koje formule imaju duži rok trajanja
Posebne mjere opreza u domaćim parfumerijama: Nema usluge šminkanja, testeri uklonjeni s polica

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".