Luka Modrić sa suprugom stigao na svadbu Ćorluke i Franke

"Kapetan je spreman..."
Vidi originalni članak

Na vjenčanju Franke Batelić i Vedrana Ćorluke, osim Ivana Perišića sa suprugom Josipom, pojavio se još jedan Vatreni - kapetan naše repke Luka Modrić sa suprugom Vanjom. Iako ga se nije vidjelo u crkvi, Antonija iz istoimenog studija za uljepšavanje, otkrila je na svom Instagram profilu kako je sređivala njega i suprugu. Kapetan je spreman, napisala je na Instagramu.

Objavu Antonije Mužar, koja ima luksuzni salon u centru Zagreba, lajkali su između ostalih, Andrea i Hrvoje Čermak te mnogi sljedbenici. Perišićeva supruga je, pak, objavila fotografiju s Vatrenim Ivanom, na kojoj se vidi kako se super zabavljaju na imanju, gdje će mladencima pjevati Tony Cetinski. 

Perišićeva je supruga na Instagram storyju otkrila i djelić uređenja stancije Meneghetti, za čije je uređenje bio zadužen Boris Ružić, jedan od naših najboljih dizajnera interijera. Boris je poznat i po tome da je tata-mata za uređenje starih istarskih kuća, koje spašava od propadanja, a bavi se i organizacijom vjenčanja (radio je i ono Severinino s Igorom Kojićem te mnoge druge poznate i nepoznate). Franku je danas i dopratio do crkve, što je bila lijepa gesta. 

Sudeći po fotografiji, Franka i Vedran odlučili su se za elegantno, bijelo vjenčanje, a tema se uklopila u divnu prirodu unutrašnjosti Istre. I ostali su uzvanici otkrili djelić atmosfere, a kada je pala noć, nastala je čarolija.

S mladenkom su se mnogi uzvanici htjeli fotografirati za uspomenu, pa je tako bloger Karlo Rusan objavio fotku, na kojoj pozira s Frankom uz bazen, na svom profilu.  

Franka se fotkala i sa Zvonimirom Franićem, koji joj je napravio fenomenalnu vjenčanu frizuru, a i inače se godinama brine o njezinoj kosi, pa tako i na Eurosongu. 

Franka i Vedran vjenčali su se ranije tijekom dana u crkvi u Balama, Franka je blistala u vjenčanici Carolina Herrera, a Čarli u tamnoplavom odijelu. Spremno su pozirali okupljenima te mnogim fotoreporterima, bili su izuzetno srdačni i dobro raspoloženi. Nama je za sada najljepša ova fotka, koju je Čarli objavio odmah nakon vjenčanja na svom Instagramu. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".