Luka je i outfitom zasjenio sve: On i draga blistali u dizajnerskom potpisu Dolce&Gabbane

Oboje su odabrali klasičnu eleganciju, a outfitu se jednostavno ne može pronaći zamjerka!
Vidi originalni članak

Sinoć je u Londonu održana dodjela nagrada za najboljeg nogometaša svijeta, a naš Luka Modrić zasluženo je odnio tu titulu! Iz publike ga je bodrila i obitelj, supruga Vanja, sin Ivano i kći Ema.

Iako je u prvom planu bilo Lukino osvajanja trofeja, nezapaženo nisu mogle proći ni odjevne kombinacije cijele obitelji. Bračni par odlučio se za potpis talijanskog dizajnerskog dvojca Dolce&Gabbane - Vanja je odabrala raskošnu crnu haljinu u kojoj je apsolutno zablistala, dok je Luka oduševio u odijelu od brokata. Odijelo je ukrašeno i upečatljivim brošem, a i za odjevnu kombinaciju zaslužio je čistu peticu!

Malena Ema osvojila je sve prisutne u preslatkoj crvenoj haljinici, dok Ivano izgleda neodoljivo u odijelu! Bravo za sve!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".