Izdanja s crvenog tepiha: Luka Modrić odijelo kombinira s tenisicama, a Vanja bira Fendi haljinu i neobične sandale

I dok je Luka u svoj outfit ubacio notu ležernosti kroz tenisice, Vanja se držala elegancije i odabrala Fendi haljinu i sandale
Vidi originalni članak

Na svečanosti u Casinu de Madrid, Luki Modriću uručena je nagrada "Legenda Marce" za iznimnu karijeru i sportska postignuća. Na crvenom tepihu društvo mu je pravila supruga Vanja, a par je za ovu prigodu odabrao modno usklađena izdanja.

Lukin je izbor bila ležernija varijanta odijela koju je nosio s bijelom košuljom, vječnim klasikom u garderobi, a umjesto cipela, odabrao je bijele tenisice. Takvu varijantu uz odijelo čestu viđamo, pogotovo kad se kombinaciji želi dodati casual element, a ne postoji strogi dress code.

Vanjinom modnom izboru nije nedostajalo elegancije pa je za crveni tepih odabrala malu bijelu haljinu, odličnu ljetnu alternativu omiljenom klasiku, maloj crnoj haljini. Model s plaštom te crnim i srebrnim detaljima potpisuje talijanski brend Fendi, a cijena haljine je 2700 eura, odnosno nešto više od 20 tisuća kuna. 

Čini se kako je Vanja velika ljubiteljica Fendijevog dizajna jer i sandale potpisuje ovaj luksuzni talijanski brend. Jedinstvene su zbog potpetice koja ih čini statement modelom u kolekciji, a cijena metalik sandala je 1250 eura, odnosno oko 9500 kuna. Osim u metalik izdanju, sandale dolaze u još nekoliko varijanti, kao i s različitim visinama potpetice.

Stajling je upotpunila bijelom clutch torbicom, dok se kod beauty odabira držala jednostavnosti - kosu je isfenirala te odabrala nude ruž koji je vrlo popularan izbor, kako za svaki dan, tako i za posebne prigode. Inače, ovim izborom stajlinga Vanja je ostala dosljedna svojim profinjenim kombinacijama. Na društvenim je događanjima najčešće imamo prilike vidjeti upravo u kreacijama u bijeloj, crnoj ili nude nijansi kojima doda upečatljive metalik detalje. 

Još izvrsnih izdanja Vanje Modrić pronađite u galeriji

FOTO: NordPhoto/Pixsell FOTO: NordPhoto/Pixsell FOTO: WENN/Pixsell FOTO: Best Image/Pixsell FOTO: Best Image/Pixsell FOTO: Sanjin Strukić/PIXSELL FOTO: Sanjin Strukić/PIXSELL

 

'Ovo je bio prvi put u povijesti suprugove obitelji da netko nema dogovoreni brak. Bilo je 1200 gostiju i trajalo je tri dana'

'Nikad me nećete vidjeti u tenisicama, štikle nosim na sve moguće i za sebe kažem da sam rođena u njima'

Svaki put gradom prošeće u genijalnom izdanju: Njezin poslovni stajling super je inspiracija za ove dane

Crno od glave do pete dugo nije izgledalo ovako dobro kao na studentici prava: 'Pratim trendove, mislim da bih se mogla na sve priviknuti'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".