Lucija Lugomer u Novalji uživa u vrlo trendi kupaćem kostimu!

Naša plus size manekenka zna da su cvjetići prvi izbor za ljeto
Vidi originalni članak

Lucija je pozirala ispod tuša na otvorenom u mix and match kupaćem kostimu iz Lidla i Reserveda. Donji s izrezanim dijelovima sa strane svake godine sve više je popularan među djevojkama, a i ona nosi jedan takav model. Jarka nijansa odlično izgleda na preplanulu put i dobro stoji. 

Ovakav gornji dio kupaćeg kostima stoji gotovo svima. Djevojkama s većim, ali i manjim grudima, a njen krase cvjetići - najsigurniji izbor za stylish izdanje ljeti. Lucija je fotografijom svima čestitala prvi dan ljeta koji svmo svi jedva dočekali. Nasmijana manekenka uživa u ljetnim radostima u Novalji, a fanove je počastila s još nekoliko fotografija u trendi modelima badića. 

 

 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".