Lucija Lugomer pozirala u grudnjaku i pohvalila se "savršenim parom traperica"

Pokazala je da se njezina sreća krije u malim svakodnevnim stvarima
Vidi originalni članak

Lucija Lugomer nerijetko svojim pratiteljima na Instagramu otkriva male tajne sshoppinga, a drugačije nije bilo ni ovog vikenda kad je otkrila kako je pronašla savršen par traperica. Nije željela otkriti o kojem se brendu radi, već je samo oduševljeno napisala kako je imala osjećaj da sanja kad je pronašla savršen model u veličini 42 po cijeni od 199 kuna.

Odmah je poželjela imati sve boje, a prodavačice su je dodatno razveselile kad su joj rekle kako se traperice zapravo nalaze na sniženju i da su dvostruko jeftinije!

Lucija Lugomer poručila je obožavateljima: "Možete reći da je moja sreća danas stajala 99 kuna na popustu, ali moja sreća danas vrijedi puno više od toga!"

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".