Lovru Majera s tribina je bodrila Paula Puškaš: Manekenka i magistra ekonomije ima i odličan smisao za modu

Kroz godine, nekoliko je puta pozirala našem fotografu Goranu Čižmešiji i uvijek bi mu rado otkrila par detalja o svojem sjajnom stilu.
Vidi originalni članak

Lovru Majera, hrvatskog reprezentativca i veznjaka francuskog Rennesa, na utakmicama Svjetskog prvenstva bodri njegova djevojka, Paula Puškaš. Paula je manekenka, lice je mnogih kampanja i editorijala, a uz to ima i diplomu magistre ekonomije pa danas radi u Francuskoj, u jednoj multinacionalnoj kompaniji, u odjelu financije i revizije, piše Story.hr.

Paula je i kroz godine bila česta gošća naše street style rubrike gdje bi svaki put rado pozirala našem fotografu Goranu Čižmešiji i pokazala sjajan smisao za modu. Uvijek bi otkrila i nekoliko detalja o svojem stilu, a svaka je njezina kombinacija izvrstan spoj klasičnih komada i trendova

Imali smo je prilike vidjeti i u komadima s domaćim potpisom pa je tako jedan stajling, onaj sastavljen od gležnjača i smeđeg balonera, zaokružila efektnom ljubičastom torbom iza kojeg stoji dvojac Klisab.

– Smeđu sam boju odabrala da mi malo razbije garderobu, s obzirom na to da većinom nosim crno. Ove kaubojke su trendi, cool i pašu mi uz osobnost – ispričala je u listopadu 2019., kad je fotografija nastala, lijepa magistra ekonomije i model. 

Kaubojke nosi i u kombinaciji koja može biti sjajna inspiracija za blagdansko razdoblje. Fotografija iz prosinca 2018. pokazuje da je Paula prava majstorica spajanja efektnih komada pa je kombinirala upečatljive šljokičaste i krznene komade. 

– Festivalsko je doba, pa sam se sredila malo glamuroznije. Ne bojim se kombinirati šljokice sa šljokicama i krzno sa krznom, netko bi rekao da to ne ide skupa, ali meni baš ide. Kad je božićno doba u pitanju, po pitanju mode smije se i pretjerivati! – rekla je tada za Divu.

U izdanju kojim dominira bijela boja pozirala nam je 2020., a njezino zimsko izdanje super je ideja kad tražite udobnost, no i dalje želite izgledati cool. Tada je i sama za Divu rekla da je ljubiteljica sportskog chica pa je bijelu trenirku kombinirala uz popularnu puffer-jaknu, a stajling nadopunila s par zimskih klasika - kožnim rukavicama i Dr. Martens čizmama koje Paula baš dobro nosi. 

Inače, prije nego se preselila u Francusku, Paulu se moglo vidjeti u teretani na zagrebačkoj Zavrtnici kako vježba s osobnim trenerom. Na društvenim mrežama prati je više od 9 tisuća ljudi, no za vrijeme Svjetskog prvenstva, zaključala je profil. Fotografije s Lovrom Majerom nije objavljivala što je, piše Story.hr, dio njihovog zajedničkog dogovora kojeg se drže od samog početka, a podršku mu je iskzala i kroz fotografiju na kojoj nosi njegov dres. 

Odlična modna izdanja Paule Puškaš pogledajte u galeriji:

FOTO: Arhiva Dive FOTO: Matija Habljak/PIXSELL FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Zimska elegancija i modna odvažnost doktorice pravnih znanosti: 'Volim kombinacije bijele, crvene i zlatne'

Najljepša izdanja Vanje Modrić: Zaslužila je čistu peticu za eleganciju koja odolijeva prolaznosti trendova

10 fantastičnih zimskih izdanja Izabel Kovačić i Helene Livaković kojima ćemo se rado inspirirati ove sezone

U društvu sinčića Viktora, utakmicu protiv Argentine pratila je i Mia Ćurković, samozatajna supruga Andreja Kramarića

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".