Lovren je prošli tjedan promijenio frizuru - obožavateljice nisu sretne, a pogledajte što on kaže!

Nakon tjedana dana u "novom izdanju", naš reprezentativac se oglasio i nasmijao pratitelje!
Vidi originalni članak

Prošli tjedan Dejan Lovren obožavateljice je iznenadio novom frizurom - skroz je skratio kosu, no, čini nam se kako time nisu baš svi bili oduševljeni. Ispod fotografije na Instagramu našli su se komentari poput "bio si ljepši s kosom" i "narast će", a Dejan se na gotovo svim fotografijama pojavljivao sa - šeširom ili šiltericom!

Iako su se komentari našli i oni pozitivni, poput onog da mu lijepo stoji, Dejan je sve nasmijao svojom objavom na Insta Storyju. Objavio je fotografiju s novom frizurom uz popratni opis: "I dalje se pitam šta mi je ovo trebalo". Naš reprezentativac nas je baš nasmijao, a čini nam se kako priželjkuje da mu kosa što brže naraste! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".