Louis Vuitton prodaje vijače, utege i rekete, a dio kolekcije rasprodan, bez obzira na vrtoglavo visoke cijene

U kolekciji se nalaze i odbojkašaka lopta te set za ping pong koji su i dalje dostupni
Vidi originalni članak

S obzirom na karantenu koja traje već nekoliko tjedana, porasla je potražnja za fitness-opremom jer mnogi formu i sportski 'režim' žele održati i kod kuće, s obzirom na to da su teretane zatvorene. Popularnost fitness-opreme i veliku potražnju za njom prepoznao je i Louis Vuitton, francuski luksuzni dizajnerski brend koji je u svoju kolekciju dodao utege, vijače, rekete za stolni tenis i odbojkaške lopte.

Najpopularniji dio kolekcije definitivno su utezi, čija je cijena nevjerojatnih 1730 funti, no, bez obzira na vrtoglavo visoki iznos, oni su raspordani u Ujedinjenom Kraljevstvu. 

- Ovi utezi estetki su upečatljivi i sportski privlačni. Idealan su poklon za one koji žele vježbati sa stilom ili poboljšati svoju kućnu teretanu ekskluzivnim detaljima koji nose Louis Vuitton potpis. 

Dio kolekcije je i vijača, čija je cijena 425 funti, ali je također trenutačno rasprodana, a još uvijek su dostupni odbojkaška lopta, čija je cijena 1730 funti i set za ping pong, čija je cijena 1450 funti.

S obzirom na to da je odbojkaška lopta namijenjena igranju odbojke na plaži, a to trenutačno nije opcija, brend predlaže da je držite kao ukras, dok se ne mpže koristiti. 

 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".