Louis Vuitton prodaje torbu u obliku aviona - koja košta više od pravog aviona!

Torba u obliku aviona postala je viralna na društvenim mrežama, što zbog oblika, a što zbog cijene jer su neki korisnici rekli kako se za tu cijenu može kupiti - pravi avion.
Vidi originalni članak

Virgil Abloh kreativni direktor kolekcije muške odjeće u francuskom luksuznom brendu, stoji iza Louis Vuitton torbe koja je dio kolekcije jesen/zima 2021., a prodaje se za nevjerojatnih 39 tisuća dolara, odnosno gotovo 250 tisuća kuna. Torba u obliku aviona postala je viralna na društvenim mrežama, što zbog oblika, a što zbog cijene jer su neki korisnici rekli kako se za tu cijenu može kupiti - pravi avion. piše Travel and Leisure.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Smeđa torba dolazi u prepoznatljivom uzorku, ima krila, motore i rep, odnosno dizajner je potpuno "skinuo" izgled pravog aviona

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".