Louboutin dizajnirao prve dječje cipelice i neodoljive su kao što smo i očekivali!

I visokoj dječjoj modi jako je teško odoljeti!
Vidi originalni članak

Jedna od stvari s kojima se svi slažu je da su dječje cipele jedna od najslađih stvari u modi! Gotovo pa nema osobe koja, kad ih vidi, neće uzviknuti: "Pogledaj kako su malene i preslatke". Stoga, zamislite kakvo je naše oduševljenje bilo kad je majstor za ženske cipele, Christian Louboutin, pokazao svoju kolekciju namijenjenu upravo najmlađima. 

Kolekcija ima i neodoljivo ime - Loubibaby te je nevjerojatno chic. Popularan Mary Jane model dolazi u plavoj, rozoj i zlatnoj boji, a krasi ih i mašna. Najveće pitanje koje se postavlja - imaju li i ove cipele crveni potplat kao što je slučaj s Louboutinkama za "odrasle"? Odgovor je: naravno da da! 

U prodaju kreću 16. studenog, a ovo je idealan dar za pod bor, zar ne?

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".