Look of the Day: Marija Vugrinović

Dama koja nas svakodnevno inspirira svojim objavama na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Putnica, profesorica te ljubiteljica života i svega lijepoga! Svakodnevno nas inspirira objavama na Instagramskom profilu koji se skriva pod imenom @cipelicomposvijetu te nas vodi do skrivenih europskih kutaka. Ipak, tko je Marija Vugrinović, najbolje će otkriti ona sama! 

Reci nam nešto više o sebi - čime se baviš, što radiš u slobodno vrijeme... Ukratko, predstavi se!

Profesorica engleskog i portugalskog, turistički vodič, putnik, obožavatelj fine papice, sestra, kćer, unuka, prijateljica – to sam sve ja :) Putovanja su obiteljski posao, pa su roditelji sestru i mene vodili sa sobom kud god su išli dok smo bile djeca, a kasnije smo nastavile same u istom ritmu. Posjetila sam oko 40 zemalja od kojih su mi daleko najdraže zemlje Portugal i naša lijepa Hrvatska. Studirala sam na FFZG-u i jedno vrijeme u Mainzu i Lisabonu, a trenutno živim svugdje po malo, kud me put odnese (ovo je pomalo zvučalo kao da sam beskućnik). 

Kako bi opisala svoj stil?

Jednostavan i vjeran. Volim jednostavnost i najugodnije se osjećam kad uskočim u haljinicu koja je sama za sebe skoro cijeli outfit ili dobre trapke i majicu. Volim kvalitetne ključne komade (torbe i cipele), pa si s vremena na vrijeme priuštim neke skuplje komade, ali sam im zato vjerna i rijetko kupujem nove, što se može primijetiti i na mojim slikama. Uvijek imam omiljene komade odjeće koje tvrdoglavo nosim i vrtim par mjeseci, pa ih zamijenim s nekim drugim komadima kad se zasitim. Gradovi u kojima živim ili sam živjela su ostavili traga na mom stilu i to mi se baš sviđa.

U čemu pronalaziš inspiraciju, tko su ti modni uzori?

Prijateljice, gradovi i ljudi koje susrećem na putovanjima su nespresušni izvor ideja, od svakoga pokupim po malo.

Gdje najradije kupuješ i koga preferiraš od dizajnera, brendova?

Nemam preferencija, imam stvari koje su kupljene na najrazličitijim mjestima, od tržnice u Tunisu preko brandova poput Stradivariusa, Zare i H&M-a do Guessa i Elfsa

Koji ti je omiljeni komad u ormaru?

Pamučna uska crna haljina kratkih rukava i golih leđa iz H&M-a. Kupila sam ju prije skoro 3 godine i od tada se od nje ne odvajam, nosila sam ju svugdje – od plaže do posla i zabava – a to je ujedno i komad koju moju sestru najviše živcira jer sam joj dosadna već s tom jednom te istom haljinom.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".