Logomanija se vratila: Pogledajte kako trend furaju dame na zagrebačkim ulicama

FOTO: Goran Čižmešija Natalia Irons profesorica je njemačkog i engleskog, a u društvu Mille pokazala nam je odličan outfit. FOTO: Goran Čižmešija Kad ne znate što odjenuti, klasika najbolje funkcionira. Kaput boje devine dlake i trapezice odlično je zaokružila Louis Vuitton torba. FOTO: Goran Čižmešija Srednjoškolka Ana Radišić ovu je kombinaciju odabrala za obiteljski ručak. Klasičnoj kombinaciji dodala je bakin kaput i Louis Vuittonov model “Neverfull“ koji je trendsetericama omiljen! FOTO: Goran Čižmešija Lucija i Leon Štetić žive u Abu Dhabiju, a upravo su pustinju odabrali kao temu svojih odjevnih kombinacija. Louis Vuitton torba u tu se temu idealno uklopila.
Torbe s upečatljivim logom dugo su bile na “crnoj“ listi, no ove sezone dame ih opet rado nose, a njihova je kupnja odlična investicija
Vidi originalni članak

 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".