Loewe slamnate torbe ponovno su ljetni hit, a mi smo pronašli pristupačnije verzije u omiljenim dućanima

Loewe, poznata modna kuća po svom prefinjenom dizajnu i visokoj kvaliteti, već je nekoliko sezona unazad popularizirala slamnate torbe svojim ikoničnim modelima.
Vidi originalni članak

Ljeto je stiglo, a s njim i povratak jednog od najpopularnijih modnih trendova - slamnatih torbi. Ove vesele ljetne torbe nezaobilazan su dodatak za sve ljubitelje modnih kombinacija koje odišu bezbrižnošću i elegancijom. A kad govorimo o slamnatim torbama, jedan brend se posebno izdvaja - Loewe.

Loewe, poznata modna kuća po svom prefinjenom dizajnu i visokoj kvaliteti, već je nekoliko sezona unazad popularizirala slamnate torbe svojim ikoničnim modelima. Njihove torbe izrađene od prirodnih materijala poput slame ili trske postale su pravi hit među modnim znalcima diljem svijeta.

Najpopularnija Loewe slamnata torba je ona sa smeđim kožnim ručkama i kožnim detaljem sa strane. Nju smo pronašli na službenim Loewe stranicama, gdje joj je cijena 480 eura.

No, za one koji žele pratiti trend bez prevelikog financijskog opterećenja, dobra vijest je da su se slamnate torbe pojavile i u high street dućanima po pristupačnijim cijenama. Mnogi brendovi su se inspirirali Loewe-om i predstavili vlastite inačice ovih torbi koje su jednako šarmantne i stilski dojmljive.

H&M, Zara i Mango samo su neki od brendova koji su se priključili ovom trendu i predstavili slamnate torbe svojim kupcima. Od tradicionalnih slamnatih torbi do modernijih verzija s dodacima poput resica, cvjetnih ukrasa ili kožnih detalja, mogućnosti su zaista raznolike.

U Mangu smo pronašli torbu koja je prilično slična Loewe slamnatoj torbi, a radi se o Raffia tote bag modelu. Cijena na stranicama Manga iznosi 79,99 eura.

Na Mangu ima i još jedna verzija popularne torbe, no bez smeđeg detalja i manjih dimenzija. Radi se o torbi-košari od jute čija je cijena 39,99 eura.

U H&M-u smo pronašli torbu od slame sa smeđim kožnim detaljima. Iako je najmanje slična Loewe torbi, dizajnirana je na sličan način kao i dizajnerska inačica. Ova je, pak, nešto skuplja od onih u Mangu tako njezina cijena iznosi 159,99 eura.

Model s detaljima u crnoj boji pronašli smo u Zari. Radi se o jutenoj shopper torbi, a na stranicama njezina cijena iznosi 25,95 eura.

Ove torbe su ne samo estetski privlačne, već su i praktičan izbor za ljetne dane. Prozračnost slamnatih materijala omogućuje da koža diše, a dovoljno su prostrane da unutra smjestite sve potrebne stvari za odlazak na plažu ili šetnju gradom.

Još jedna prednost slamnatih torbi je njihova svestranost. One se savršeno kombiniraju s različitim stilovima odjeće - od lepršavih ljetnih haljina do traperica i jednostavnih majica. Bez obzira jeste li na odmoru ili u gradskoj šetnji, slamnata torba će vašem izgledu dodati dašak elegancije i opuštenosti.

Od Carrie do Samanthe: Donosimo pregled najboljih modnih kombinacija u seriji 'Seks i Grad'
Počinje nova serija s Kim Cattrall, a kažu da je miks 'Seks i grada' te filma 'Vrag nosi Pradu'
Presladak duo osvojio nas je 'na prvu': 'Volim pratiti modne trendove i češće ih nosim kada sam u Hrvatskoj'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".