Ljupka Gojić Mikić nosi čizme rezervirane za najodvažnije, ali zna kako ih isfurati i izgledati stylish

Odabrala je dizajnerski model Luiz s potpisom brenda Isabel Marant koji se trenutačno nalazi na sniženju
Vidi originalni članak

Ljupka Gojić Mikić s pravom nosi titulu jedne od najbolje odjevenih Hrvatica, a još jednom fotografijom na društvenim mrežama pokazala je zašto toliko volimo njezin stil. Odabrala je kombinaciju idealnu za prijelazno razdoblje pa je skinny traperice kombinirala s basic bijelom majicom, must have komadom u svakom ormaru i bež sakoom, klasikom koji baš nikad ne izlazi iz mode. 

Ipak,ono što nam je posebno zapelo za oko bile su njezine efektne i neobične čizme koje bi osvježile i najjednostavniji styling. Riječ je o dizajnerskom modelu  "Luiz" s potpisom brenda Isabel Marant, a na Farfetchu se trenutačno nalaze na sniženu pa se umjesto za 820 eura, mogu kupiti po cijeni od 615 eura.

Osim čizama, osvojila nas je i torba s potpisom njezinog brenda Jolie Petite by Ljupka Gojić. Takav ceker idealan je za ljetne dane pa je i Ljupka u kolekciju dodala jedan za koji vjerujemo da će biti veliki hit ovog ljeta. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".