Ljupka Gojić vs. Ida Prester: Jedan outfit obožavat će romantičarke, a drugog coolerice

Bez obzira na to koji stil preferirali, u njihovim ćete stajlinzima zasigurno pronaći inspiraciju.
Vidi originalni članak

Jučer su se u Zagrebu na jednom eventu okupili mnoga poznata lica iz javnog života, a među njima su bile Ida Prester i Ljupka Gojić Mikić, čije su nam odjevne kombinacije zapele za oko. Bez obzira na to koji stil preferirali, u njihovim ćete stajlinzima zasigurno pronaći inspiraciju. Ida se odlučila za outfit s romantičnim prizvukom, dok je Ljupka isfurala nekoliko trendova sezone i njezina će se kombinacija zasigurno svidjeti svim coolericama

Ida Prester odabrala je kratku, lepršavu haljinu s volanima i efektnim printom, a idealnu ljetnu haljinu kombinirala je s mule natikačama i efektnom crnom torbicom. Isfurala je svoj prepoznatljiv bob, dok je odabir make upa bio jednostavan i neutralan, odlučila se tek za ruž boje mesa koji ima moć naglasiti prirodnu ljepotu usana. 

S druge strane, Ljupka Gojić Mikić ostala je vjerna trapericama pa je isfurala najpopularniji model sezone. Široki model trapezica spojila je s vječnim ljetnim klasikom, prugastom majicom, a kombinaciju upotpunila upečatljivim naušnicama, minijaturnom pletenom torbicom, a i stajling je zaokružila sandalama s potpeticom.

Liječničko-kirurški par uvijek se usklađuje kad izlazi: Prošetali su u stajlinzima koji su uvijek in
Frizura koju vrijedi isprobati: Nova verzija boba idealna je za tanku kosu koja se čini beživotna
Mislili ste da visoke čizme i kratke hlače ne idu skupa? Pogledajte kako ih dobro nosi studentica građevine
Elegantna čipkasta haljina i efektne sandale: Ana Sasso u centru Zagreba pozirala u svojem omiljenom stajlingu

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".